Bookaholicii nu se duc niciodată singuri seara în pat, nu-i așa? 🙂 Partea frumoasă e că nu au nevoie de o altă persoană pentru a nu fi singuri și pentru a ilustra pozițiile Kama Sutra desenate de Darning Socks, ci de ei înșiși și de o carte – bună, sper eu, că altfel privirile pe care i le-ați arunca a doua zi, pline de reproș, punând-o repede înapoi în bibliotecă înainte să se trezească, abandonând-o acolo, v-ar strica pur și simplu cheful de a avea o altă aventură de-o noapte cu o altă carte. 

Păcat că Darning Socks (un site de pe Tumblr care postează, aproape zilnic, benzi desenate) a creat doar patru imagini Kama Sutra (intitulându-le Kama Sutra for Bibliophiles) deoarece sunt tare amuzante și sunt sigură că vă veți regăsi în toate (bine, mai puțin ultima, poate). De la poziția clasică adoptată în public (în mijloacele de transport, la terase și în cafenele, când așteptăm pe cineva ș.a.m.d.) atunci când citim pagini ”normale” și până la cea în care am dat peste scenele de sex din volumul respectiv, de la pozițiile pe care le practicăm atunci când ne-a captivat cartea și n-o putem lăsa din mână și până la cele care ne izbesc cu capul de tavan (sau podea 🙂 ), ilustrațiile reflectă experiențele prin care am trecut de atâtea ori citind. Iată-le!

kama sutra pentru citit 1 kama sutra pentru citit 2 kama sutra pentru citit 3 kama sutra pentru citit 4

Sursa

Kama Sutra pentru iubitorii de cărți, descriind pozițiile în care putem citi, nu este nicidecum o idee nouă. De exemplu, haideți să privim și câteva poziții posibile de lectură într-un fotoliu, un desen realizat acum ceva timp de către un alt artist. Via

lecturaEu le-am încercat aproape pe toate. Voi? 🙂

 

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *